Finals Week

Jaha så sitter jag här den sista veckan på den här terminen – jag vet, de tär lyxigt med avslutning i Maj!
Men det går inte att fira än, jag har inlämningar och tentor veckan ut. Inte först på fredag eftermiddag kan jag pusta ut då jag har mitt sista prov på morgonen. Tyvärr åker jag redan på lördag morgon så det blir inte så mycket tid över till att faktiskt få njuta av att bo i Chicago vilket är lite sorgligt. Men samtidigt är jag otroligt redo för att få komma hem. Jag ser fram emot ett eget rum, att få laga min egen mat, köra bil, gå till ICA. Jaa allt det där helt vanliga vardagslivet som inte ser likadant ut här borta.

Utöver läxor och prov ska vi även försöka hinna med lite roliga saker också medan vi fortfarande är här. På onsdag fyller en kompis år så då ska vi gå ut och fira! Imorgon, tisdag så tar vi även en liten paus då en grupp från universitetet åker till ett hundhärbärge för att gå ut med hundarna som bor där. Det ska bli så roligt och mysigt. Jag har en hund hemma som jag har saknat otroligt mycket här borta, så honom ser jag så klart fram emot att träffa när jag kommer hem också!

Innan jag kan sätta mig på planet hem är det även lite annat skolfix som måste hinnas med. Bland annat ska det beställas slutbetyg och på lördag morgon måste jag även göra en utcheckning från mitt rum. Det betyder att hela rummet måste städas ur och ingenting får vara kvar där. Kan gissa att det kommer bli mycket att göra med tanke på att vi bott två personer i det där lilla rummet. Som tur är checkar min rumskompis ut innan mig så att vi kan städa ordentligt tillsammans. Men vi får se hur det går.

Nu ska jag försöka njuta av de sista soliga (men kalla) dagarna här borta samtidigt som jag inte skjuter på skolarbetet allt för mycket.

Post navigation

Lämna ett svar