Äntligen!

Äntligen är vi klara, inte med lägenheten då tyvärr, utan med B-uppsatsen! Herregud vad skönt det var att lämna in den. Det har varit så motigt att behöva gå tillbaka till skolan för att skriva på den, när det känns som om man redan haft ledigt i en vecka och vill göra annat.

Runt kl 15 var jag i lägenheten så det blev inte riktigt så tidigt som jag hade tänkt mig, men idag hann jag i alla fall vara med ett tag och hjälpa till. Det börjar se ut som ett riktigt fungerande kök nu, alla luckor och lådor har kommit på plats och diskbänk plus alla bänkskivor också!

Idag har vår släkting Kurt även kommit ner för att hjälpa till så nu är vi extra många! Efter det att jag hade kommit så fick vi sitta ett tag för att försöka klura ut varför en av lådorna inte passade som den borde. Jag kan säga det att med ikea så är det verkligen noga med att läsa instruktionerna, minsta lilla fel så fungerar det inte. Hur som helst löste vi problemet och till slutet av dagen var alla lådorna på plats.

IMG_0410 IMG_0416 IMG_0418

Där ser ni även spisen, rostfri så klart från Gram. Nu blev det en varmluftsugn också som jag inte hade fått annars om jag kunnat behålla den första från Ikea. Idag började jag även att måla de konsoler som kommer att hålla upp de öppna hyllplanen som ska vara över diskbänken. Det fanns bara vita att köpa men nu har vi köpt silverfärg också och de ser ändå hyfsade ut. Dock råkade två av dem ramla på sidan precis när jag blev klar så de behövs nog målas en omgång till imorgon igen.

Idag fick vi även två fikapauser med hembakad rabarberpaj och sedan jordgubbar, det behövdes eftersom att vi nog jobbade på tills klockan var 21:00. Efter det tog jag bussen tillbaka till Jönköping, så jag var riktigt trött när jag kom hem.

 

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar