We swam on Deep Waters

Killen har börjat på simning så nu är vi upptagna från 15:30 på både måndagar och onsdagar. Den här veckan var det inte så stressigt för han har slutat skolan en timme tidigare men när han slutar vanlig tid så kommer vi nog få åka direkt från skolan.

IMG_5063

Varje gång har det varit lite av ett projekt att ta sig till och från simbassängen men jag lär mig…Det jag vet nu är att det är för sent att gå ut till bilen kl 15 i alla fall eftersom att ibland är det ett himla sjå att bara spänna fast bälten och starta motorn. Det är hur som helst ganska kul att sitta och titta på lektionerna och när vi väl kommer dit så tycker killen att det är jättekul. Nästa vecka ska de pröva på att dyka berättade han.

Det börjar ju närma sig Halloween här också och det betyder dekorationer! Det är ganska mycket mer här än vad det är hemma i Sverige. Här har de spindelväv på buskarna, gravstenar och skyltar som varnar för zombies. Min familj har även de här ganska stora uppblåsbara figurerna som även lyser när det är mörkt. DET är något man inte skulle se hemma.
IMG_5076

Lämna ett svar