Trail Closed?

Idag var ännu en fin dag med otroligt väder så jag bestämde mig för att ta en långpromenad på stranden när jag hade lite ledigt mitt på dagen.

Det var ebb så stranden gick ut ett tiotal meter från där den brukar vara egentligen, det var så fint! Dock så hade vattnet börjat komma tillbaka in igen vilket gjorde att jag inte kunde gå så långt ut till vattnet eftersom att jag bara hade mina gympaskor på.

IMG_7927

Men jag gick i alla fall ner den första trappan och sedan längs stranden till den tredje trappan längst bort. Jag blev dock lite orolig att jag inte skulle hitta trapporna då de är så gömda bakom träd och buskar så om man inte är precis vid “skogskanten” är det väldigt svårt att se dem. Som tur var hittade jag dem och tyckte själv att ja var superduktig.

När jag dock började gå upp kände jag mig lite mindre duktig. Trapporna är gjorda helt av trä och uppbyggda på pålar längs med den väldigt branta sluttningen. På grund av att det regnat förrut hade marken blivit väldigt fuktig och jorden hade alltså börjat glida ner för sluttningen. När man tittade ner såg man att det inte var direkt bra att gå på trapporna då de såg väldigt ostadiga ut och trappstegen sviktade när man gick på dem. Jag fick faktiskt upp pulsen en del, men jag hade inte tid eller ork att gå tillbaka så jag tog det halvsmarta beslutet att fortsätta gå uppåt.

När jag väl kom upp sitter det en stor skylt där det står “Trail Closed”… Jättebra att den sitter där uppe men det kanske hade varit ännu bättre om den suttit där nere också? Det var i alla fall mitt lilla vardagsäventyr och jag lärde mig att kolla upp sådant innan jag börjar gå!

IMG_7928

 

Lots of Love

Ellinor

 

Lämna ett svar