Tjäna pengar, Spara pengar

Det är ju inte direkt billigt att ta sig tvärs över ett hav och en kontinent. Flygbiljetten går på en del tusenlappar.
Så därför har mamma och jag åkt och sålt gamla leksaker på loppis och vi har faktiskt lyckats tjäna en del med!
Men det är ju en försäkring som ska betalas också… Jag kommer vara helt pank innan jag ens kommit dit!

Idag var vi alltså på loppis igen och i fredags var vi och hämtade pengarör på banken, så nu är det bara att sortera
som gäller.

bild

Imorgon måndag, är det bara 4 dagar kvar tills jag åker. Alla dagar hela veckan är bara fyllt med en massa måsten som jag ska hinna med innan jag åker.  Som tur är börjar veckan bra med “Hej då fika” med finaste Ella och Felicia. Om jag hinner blir det nog även lite presentshopping till värdfamiljen.

 

Lämna ett svar