Första Hej då

Idag gjorde jag allt möjligt. Skrev en packlista på 4 sidor, tog fram resväskor och kollade upp olika dokument inför resan. Sedan kl 15 åkte jag in för att leta presenter och kom fram till att det är otroligt svårt att hitta blyertspennor i gamla stansturistbutiker. Bestämde mig sedan för att promenera västerlånggatan och fram till hötorget. Var så otroligt fint väder så det var härligt att få se fina Stockholm innan jag åker.

bild 1

bild 2

 

Kl 17 träffade jag Ella och Felicia på Cafe Saturnus för att fika mega bullar och säga hej då. Jättegott fika som egentligen funkade som middag. Var så mysigt att bara sitta och prata om allt möjligt.

bild 3

 

Vi satt kvar till stängning och sedan, skulle de som vanligt springa till sitt pendeltåg. Jag fick två stooora kramar och det var då jag insåg att det nog var sista gången jag skulle se dom på 9 månader. Då kändes det vemodigt men jag var ändå så glad att vi hann ses en sista gång trots att allting blev så stressigt för mig.

bild 4 Vi bjuder på denna smickrande bild.

Lämna ett svar