Smidig Avfärd

Yay! Här får ni första uppdateringen från Chicago.

Mitt flyg gick klockan 15:30 från Arlanda idag, 10 januari. Det var skönt att flyget fick på eftermiddagen så att vi inte var tvungna att gå upp i gryningen. På morgonen hann jag dessutom packa ihop det sista utan att behöva stressa, så vi kom iväg till flygplatsen i god tid. Väl där var det lite strul med incheckningen vid automaterna, på grund av att mitt pass nu också hade ett tillhörande visum (eller något i den stilen). Men fick hjälp snabbt så även det gick bra!
IMG_1276

Sen var det då dags att säga hej då till familjen… igen. Det kändes nästan som igår när jag vi stod på Arlanda och gjorde samma sak när jag skulle åka till Kanada. Men på något sätt kändes det ändå enklare den här gången. Kanske för att jag visste att allt antagligen skulle gå bra och att man i slutändan kommer hem igen och får krama alla! Men trots det var det självklart väldigt, väldigt jobbigt! Alla fick kramar innan jag sen gick igenom säkerhetskontrollen.

Sen trodde jag att jag hade gott om tid då det var ungefär en timme kvar innan planet skulle lyfta, men icke! På tavlan stod det att man skulle gå till gaten så det var bara att bege sig till gate F69. Alltså gaten längst bort i hela terminal fem typ. Man var tvungen att gå igenom ytterligare två passkontroller innan man var framme. På vägen hann jag köpa en påse bilar och fylla vattenflaskan. Tyvärr insåg jag vid gaten att jag redan var ganska hungrig men då tyckte jag att det var lika bra att vänta tills maten på flyget istället.

IMG_1281

Lämna ett svar