Oväntat engelska prov

Idag fortsatte international orientation, med en del oväntade inslag. Eller, vi har ju fått ett schema med alla aktiviteter som finns under de här dagarna innan klasserna startar och då hade jag ju sett att det fanns med ett “ESL test” – english as a second language.

Det här var dock inget som jag fått reda på tidigare och visste därför inte att jag också var tvungen att göra det. Det var dock inget jag hann bli nervös över, är ändå ganska säker med min engelska efter alla år på engelska skolan. Efter frukost fick vi gå till ett klassrum för att skriva provet. Det var från 08:30 till 12:30 så det var ändå ett långt prov med tre olika delar: hörförståelse, skriftligt och muntligt.

Hörförståelsen var kanske det svåraste men mest för att det var mycket info som man skulle komma ihåg. Alla delar gick dock väldigt bra och när jag fick tillbaka mina resultat stod det att jag hade klarat hela provet och inte behövde ta några extra engelska klasser. Ärligt talat, om jag hade behövt göra det hade jag nog blivit lite förolämpad.

På kvällen sen så var det en välkomstfest i Bickner Bistro där vi fick mexikansk mat och spelade USA trivia.
De flesta svenskar, inklusive mig själv, var fortfarande ganska jetlagged och redo att gå och lägga oss vid klockan 20! Vilket vi i princip gjorde också.

 

 

Lämna ett svar