Marks in the Sand

Och så blev det December också. Nu har jag varit här i två månader. Det känns väldigt konstigt, och som jag redan sa när jag varit här i 1 månad så känns det som om jag har varit här längre. Kan inte riktigt förstå att det snart är jul också…

Idag var det en sådan otrolig fint soluppgång! Eftersom att vi bor precis vid havet så kan man se långt och nu så var det grått och fult väder över oss men så såg man bort till “randen” där molntäcket slutade och där det fina vädret och solen var! Det gjorde att det blev väldigt fint ljus och gjorde det lite roligare att gå upp tidigt och gå till skolan.

Efter att jag lämnat av killen så bestämde jag mig för att ta en promenad ner till stranden igen och fick då se den här fina utsikten!

IMG_5586

IMG_5599Jag försökte göra ett mer permanent märke på den Kanadensiska stranden. Tyvärr så var det flod och jag höll på att bli fast på en sandö – så det försvann ganska fort.

Lämna ett svar