In a City called Vancouver – Dag 2

Eftersom vi körde shopping igår så bestämde vi oss för att köra sightseeing idag. Det var fortfarande helt otroligt väder – även fast att det var kallt. Först så gick vi och åt frukost på Tim Hortons för, är man i Vancouver så är man, det är lika bra att göra det “The Canadian way”. Jag blev förvånad för kaffet var faktiskt väldigt gott, men “the breakfast toast” var lite tråkig.

Efter frukosten bestämde vi oss för att gå ner till “Sunset Beach” som låg nära vårt hotell och gå på “the seawall” som är som en strandpromenad. Det var så himla fint nere vid vattnet och inte så mycket människor heller eftersom att det var på förmiddagen på en söndag.

CIMG9677

CIMG9682

CIMG9678

IMG_5317

IMG_5322

CIMG9684

Vi gick en lång bit längs med vattnet bara för att der var så fint. På vägen fick vi se många som paddlade och även ett gäng uttrar som dök under bryggorna vid båtarna.

CIMG9691

IMG_5328

Jag var tvungen att bära med all min packning vilket innebar handväska, ryggsäck och shoppingen från dagen innan. Fick så himla ont i axlarna i slutet av dagen!

IMG_5330

När vi gått ett tag så kom vi ut på en udde, där de hade en “Inuksuk” – en stenstaty som de kanadensiska indianerna brukade bygga.

CIMG9688

CIMG9693

Efter den väldigt långa promenaden fortsatte vi gå in mot Granville Street igen för att äta lunch. Efter lunchen fortsatte vi ut till “Canada Place” som är ett konferens center – men vi gick dit för att det var fin utsikt.

CIMG9699

CIMG9694

CIMG9696Ett vattenflygplan som är på väg att lyfta,

Kl 17:30 tog vi färjan hem igen och vi fick se en riktigt fin solnedgång på vägen också!

IMG_5371

Jag avslutar med en bild på helgens slutgiltiga shopping…MEN det är inte saker där i bara till mig, det är ju faktiskt jul snart också!

IMG_5344

Lämna ett svar