Google Event

Joo vi var faktiskt på Googles kontor här i Chicago.
En kille som är utbytesstudent här på North Park hade fått några biljetter till ett evenemang på Google, som handlade om presidentvalet och röstning. Det var mer fokuserat på att mobilisera folk att rösta genom ny tekonologi etc. Så det var ju inte riktigt mitt område, men det var kul att få gå i alla fall. Framförallt var det skönt att få komma bort från Campus ett tag. Jag har inte gjort annat än plugga i två veckor nu.

Vi fick åka först brown line till downtown Chicago och sedan byta till pink line västerut några stationer. Har inte insett först nu att det ändå tar ca 50 minuter från skolan ner till downtown med tåget… känns oftast som att det går snabbare!

Evenemanget tog ungefär en timme och efter det åkte vi tillbaka till skolan igen. Men vid skolan gick vi istället till Brazilian Bowl för att köpa middag. Det var riktigt gott jag köpte en brazilian bowl med ris och kalkon. Men tyvärr så hade jag en uppsats att skriva klart också så vi köpte take out och tog med tillbaka till skolan. Det går nog att diskutera kvaliten på en uppsats skriven kl 22 men den blev klar i alla fall. Det är ju ändå bara tre dagar kvar till spring break så min hjärna har redan tagit lov kan man säga.

Lämna ett svar