Go Vikings!

Den här lördagen spenderade jag på campus… pluggandes. Hurra för mig som faktiskt satt ner och pluggade även om det finns roligare saker att göra på en lördag helt klart, men vi har lite planer för imorgon istället som jag ser fram emot!

Jag satt och skrev på en uppsats men på kvällen så spelade skolans herrlag i basketboll en match som de flesta skulle gå på. Sport är ganska mycket större här på North Park än vad det är i Jönköping. Det är kul för alla är så engagerade i lagen och särskilt i mer populära sporter som basketboll. Två av mina vänner som är med i “löplaget” tränar i princip varje dag – det hade jag aldrig orkat med! För mig räcker det att gå till gymmet några gånger i veckan. Jag har förrästen börjat gå på en klass som heter yogalates. Som egentligen bara innebär att det halva tiden är yoga och halva tiden är pilates och jag gillar det verkligen! Man känner definitivt av pilates träningen!

Hur som helst den här kvällen gick vi då på basketbollmatchen. Det var väldigt mycket folk och trots att vi var där tjugo minuter innan det började så var det ganska fullt i hallen redan. När matchen började var det så mycket spänning, och trots att jag har ingen koll på reglerna så var det spännande att titta på matchen.

Det var en jämn match, men på slutet drog motståndarlaget iväg och North Park förlorade matchen med 5 poäng. På slutet var vi alla så nervösa så att man knappt orkade titta. Utöver matchen så var något av det bästa att skolans band var där och spelade i pauserna! Allting kändes väldigt amerikanskt med all “schoolspirit” som var där.

IMG_1704

Flaggan i mitten är North Parks vikings – skolans färger är så klart blått och gult!

 

Lots of Love
Ellinor

Lämna ett svar