Frozen Streets

Inte mycket att berätta om idag – det roliga kommer i de nästa två inläggen! Det jag kan säga är att det dock var KALLT idag! Jag kände mig som en isglass när jag gick med killen till skolan. Men på ett sätt är det härligt också…Jag kan ha på mig min fina vinterjacka och vantar, möss och halsduk. Det ger en mysig känsla på något sätt plus att de påminner mig om att de är vinter nu nästan och jul. Jag längtar verkligen till julen! De har så mycket kul här borta också som de inte har på samma sätt hemma. De har julparader och “meet and greet” med jultomten då barnen kan ta bilder. De har mycket mer julbelysning och det finns flera olika ställen man kan åka och titta på när de tänder allting och så har de oftast fyrverkerier till etc. Jag gillar det – det är mer för barnen och så kan man fira mer.

Det jag längtar till också är att baka allt julgodis – lussebullar, pepparkakor…och idag hittade jag ett recept på kanelfudge så man vet ju aldrig.

IMG_5285Frosten låg ännu kvar på marken kl 10. Jag hoppas dock att jag får se mer vitt än det här. Jag vill ha snö på jul! Killen berättade dock för mig att om det är kallt nu så betyder det att det är kallt på jul också – och eftersom att han verkar veta det mesta så blir det nog så!

Lämna ett svar