Easter Eggs

Det är påsk även här borta i Kanada. Idag missade jag tyvärr när påskharen kom och gömde ägg i trädgården – så är det när man är trött au pair och sovmorgnarna på helgen är helig tid. Killen tyckte att påskharen kunde kommit upp till mitt rum med äggen istället, fast jag förklarade att det inte gick för jag hade ju dörren låst…

Lite senare på dagen, när även jag var vaken, åkte jag, värdmamman och barnen till Tiger Lilly Farm – typ som en 4H gård. Där de hade ponnyridning, Egg hunt och äggmålning etc. De hade även killingar och kalvar som var hur gullig som helst!

IMG_6948

IMG_6945

IMG_6951

IMG_6965

IMG_6968

IMG_7002Mitt är det rosa så klart! Här doppar man hela ägget i en färg och så låter man det ligga. Är det normalt? Gör man så i Sverige också? Är det bara jag som haft annorlunda “Äggmålar upplevelser”? För dethär känns ju lite som fusk.

Och för er som undrar så hade vi ingen särskild påskmiddag. Vi åt bara lite finare kött och hade efterrätt! Men det är väl bara vi i Sverige som ska ha fram sillen och potatisen så fort vi kan komma åt det?

Lots of Love

Ellinor

Lämna ett svar