Cooking home style

Imorgon, tisdag är det Remembrance Day, så båda idag och imorgon är barnen lediga från skolan. Idag var dock mamman ledig också så jag fick en halvledig dag vilket betydde sovmorgon vilket var otroligt skönt! Sov ut till klockan 10 och sedan gick jag ner och åt pannkaksfrukost – yum!

IMG_5248

Efter pannkaksfrukostoen åkte jag till gymmet för att skaffa ett fripass som gjorde att jag kunde träna gratis i tre dagar. Trots att gymmet är litet så är det inte alls mycket folk där så vad jag har sett så är inte någon kö till maskinerna eller sånt vilket är väldigt skönt!

Efter gymmet så åkte jag hem och tog en dusch och sedan hjälpte jag familjen att laga söndagsmiddag vilket var lasagne med hemmagjord pasta – det var otroligt gott men tror inte att jag skulle ha tålamod nog att göra egen pasta. Hur som helst får jag ju äta det om familjen gör det någon gång igen!

Lämna ett svar