Are you Going to the Parade?

Det är som sagt jul snart och här borta firar man stort. Nästan alla städer har en julparad, vilket jag tycker är kul då vi inte har det i Sverige, eller?

Ladysmith är en liten stad utanför Nanaimo som har en ganska stor parad som är väldigt känd. Jag och tjejen åkte dit själva då föräldrarna var upptagna. Jag tycke det skulle bli roligt att få köra lite längre men självklart så spöregnade det och var dimmigt…och mörkt. Så det var väl inte superkul men det gick bra hur som helst (tack pappa för att du övningskörde med mig i ett år).

Tyvärr så regnade det fortfarande när vi kom till Ladysmith, men jag hade med mig stora kamera och jag tänkte inte missa min första julparad! Efter lite letande så hittade vi ganska bra platser när vägen, men det var verkligen supermycket folk där! Vi fick platser mot slutet av vägen så det tog ett tag innan paraden kom fram, men när den väl gjorde det…

_DSC1784

_DSC1789

_DSC1794

_DSC1787

_DSC1791Marinkåren och dansarna var tyvärr lite för snabba för kameran.

_DSC1799

_DSC1803

_DSC1806

IMG_5471

IMG_5473

IMG_5476

Det hela avslutades med fyverkerier. Vi avslutade med att köpa chailatte och världens största chokladkaka…Ärligt talat så behövde jag det för att ladda upp inför att köra hem. Vi hade parkerat en bra bit från paraden men jag tror ändå att vi satt i kö i 30 min innan vi kom ut från Ladysmith och upp på motorvägen. Jag var hur som helst mycket imponerad av hela paraden, men det bästa var kanske chailatten!

Lämna ett svar