1 & 2 Oktober

Den 1 Oktober var det alltså två dagar kvar tills jag skulle åka. På morgonen åkte jag och klippte mig och sedan gick mamma och jag i Farsta för att handla det sista och fixa recept på mediciner. Jag var smått superstressad så det blev bara det allra nödvändigaste. Hemma började jag äntligen att packa och det gick faktiskt bra. Det var inte så svårt att välja ut vilka kläder som skulle följa med. Det blev svårare sen.

På eftermiddagen hade vi släktfika. Det var mysigt och lite sorgligt men ändå kul att kunna träffa alla och säga hej då.

IMG_4777Mina väskor, som faktiskt hade plats över.

IMG_4806 Fika, Fika, Fika

Den 2 Oktober var det sista dagen hemma vilket betydde panikpackning och sista middagen med familjen. Packningen gick inte dåligt egentligen. Det var bara väldigt förvirrande när det var så otroligt mycket som skulle packas och det var svårt att hålla reda på allt. Men i efterhand så kan jag säga att det jag fick med mig var väldigt bra och lagom tror jag. Vill ändå kunna shoppa en del här borta!


IMG_4810Det blev så klart Tacos som sista middagen. Tyvärr hade jag sådan resfeber att jag bara kunde äta en.

Lämna ett svar