I drove all night

Idag var en riktigt, riktigt, riktigt bra dag. En av anledningarna var att det var superfint väder så jag kunde äntligen springa en runda. På den runda som jag springer nu så springer jag runt en parken som heter Pioneer Park. Den är relativt stor och det finns en del öppna fält för badminton, rugby etc. Och så finns det en skogsdel men den ligger precis brevid bostadsområdet och nära motorvägen så gissa om jag blev förvånad när jag fick se en skylt som varnar för BJÖRNAR i området…Va? Har ni björnar som går runt på era badmintonplaner där små barn spelar om helgerna? Har inte sett en enda björn än men vem vet, det är ju Kanada.

IMG_5083

IMG_5085Fast tror inte att jag tänker springa inne i skogen själv igen i alla fall

Den andra anledningen till att det här var en riktigt bra dag var att en av de au pair tjejerna som jag träffade för någon helg sedan bjudit in mig till en bonfire som hennes värdfamilj skulle ha vid sitt hus. De bor ca 30 min från mig, ute vid flygplatsen och har en stor del mark. Det var inte svårt att köra dit, men jag blev lite fundersam när jag svängde av motorvägen och kom rakt in på en helt kolsvart väg, mitt inne i stora skogen. Sista biten var det dessutom grusväg och jag var nära att vända när jag tänkte vad det var jag egentligen höll på med…men som tur var gjorde jag inte det. När man väl kom ut från skogen så såg man deras hus. De bor jättefint med ett stort hus och de hade en riktigt stor brasa. Vi grillade korv och marshmallows och mot slutet tittade vi på fyrverkerier. Väldigt mysigt och det stämde bra in med den bilden jag hade innan av hur mitt år kunde vara här borta!

IMG_5087

IMG_5100

IMG_5106

IMG_5105

Eftersom att jag jobbade under dagen så kunde jag inte åka dit tidigare än kl 18, så det var ganska sent när jag kom fram. Tjejen som bjöd in mig hade erbjudit att jag kunde få sova över där och eftersom att jag inte direkt kände för att köra hem ensam mitt i natten så stannade jag och sov över istället. Nästa morgon så åkte jag hem efter kl 11 eftersom att både hon och jag var tvugna att jobba men vi hann ändå åka på en tur runt deras tomt på fyrhjulingen! Det var superkul! Jag fick köra också och även om det spöregnade och jag fick lera upp över hela vaderna så var det sååå värt det.

IMG_5113

Hennes värdfamilj har även en jättesnäll stor schäfer så passade på att få lite hundgos också. Man måste ju ta chansen att stilla sin abstinens när man kan!

Lämna ett svar